WERKWIJZE

In een kennismakingsgesprek nemen we eerst de tijd om met elkaar kennis te maken. Wie ben jij? Wie ben ik als counselor? Samen bekijken we waar de noden liggen en stellen we een hulpvraag op.

Op basis van deze kennismaking mogen zowel jij als ik beslissen of we samen de counseling/coaching starten. Indien het nodig zou zijn, verwijs ik je door.

Jij bent de regisseur van jouw proces. Samen gaan we op zoek naar groeikansen en mogelijkheden.

De duur en frequentie van de counseling is afhankelijk van jouw behoeften.

AFSPRAAK MAKEN

Voor meer informatie of een afspraak kan je me bereiken via mail of telefoon. Wanneer ik de telefoon niet kan opnemen, kun je een boodschap inspreken, vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

TARIEVEN

65€ (uur)

De betaling gebeurt aan het einde van iedere sessie, dit kan cash of via Payconiq/bancontact (met je smartphone).

Een gesprek annuleren of verplaatsen kan, en dit minstens 24u op voorhand (bellen of sms). Bij laattijdig of niet annuleren wordt de gereserveerde tijd aangerekend.

​CORONA

De praktijkruimte is voldoende groot om op ruim 2m afstand van elkaar te zitten.

Als het weer het toelaat, zetten we ook tijdens de sessies de grote schuifraam open voor verluchting. Tussendoor verluchten we sowieso. Op deze manier werken we veilig, ook corona gewijs. Heb je specifieke vragen of angsten hierover, bespreek het dan zeker met mij.

CONTACT

Tel 0479 700 856

Wendy Bomberen
info@puur-wonder.be
Koolsveldlaan 25
2110 Wijnegem

Contact Us
Voornaam
Achternaam